Aperitive. Retete culinare pentru aperitive: Aperitive reci, Aperitive calde, Aperitive cu fructe, Aperitive cu legume, Aperitive cu branza, Aperitive cu oua si multe ...
Aranjarea servetelelor. Impachetare servetele pentru masa. impaturirea servetelelor
Retete culinare in imagini din Bucataria Romaneasca. Sfaturi culinare, maniere la masa, newsletter. Retete ieftine si simple.
Retete de aperitive cu branza: fasole verde cu branza, gnochi italian, omleta cu branza, bulete de cascaval, ardei umpluti cu urda si cosulete cu parmezan.
Aceasta prajitura se face foarte usor si puteti folosi caise, visine, prune, capsuni, fructe de padure, etc.. Se poate face fie cu fructe proaspete, fie cu fructe ...
Daca ma intrebati de ce … e foarte simplu. Fac adeseori suc din morcovi, iar pulpa, de cele mai multe ori o arunc. Azi s-a intamplat sa trebuiasca sa fac paine dupa ...
Laura Adamache va invita sa gatiti alaturi de ea retete simple, explicate pas cu pas, in fotografii deosebite.
Intr-un castron se amesteca faina de migdale, cu faina 00 cernuta, pudra de cacao si praful de copt. Intr-un alt castron se amesteca romul, apa, uleiul, sarea ...